Prix réduit ! Gefermenteerd Granaatappelsap - Dr J.-P. CURTAY Agrandir l'image

Gefermenteerd Granaatappelsap

Medicatrix

Dr J.-P. CURTAY

Nouveau produit

De granaat, "meer eten "
Een krachtige nieuwe tool anti-oxidant, anti-inflammatoire, cardiovasculaire beschermende en anti-kanker in het arsenaal van nutritionele therapie.

Plus de détails

    code barre du livre

  • 978-2-87211-105-3
  • 9782872111053
  • 120
  • Néerlandais
  • Poche (12 x 18 cm)

5,22 € TTC

-5%

5,50 € TTC

Achetez-le au format numérique*

Jusqu'à 30% moins cher

Télécharger Acrobat Télécharger Acrobat pour visualiser les fichiers PDF *Apple® et Amazon® sont des marques déposées par Apple Inc et Amazon.com - Mentions légales

 En savoir plus

GRANAATAPPEL, Volwaardig voedingsmiddel !

De bijzondere polyfenolen van het vruchtvlees van de granaatappel remmen de hormonafhankelijke kankersoorten als borst- of prostaatkanker, maar ook long-, darm- en huidkanker.

Granaatappel-polyfenolen schijnen ook geschikt te zijn voor het voorkomen van vooral prostaat- en borstkanker. De biologische activiteit is het hoogst in de levend gefermenteerde vorm.

Een internationaal onderzoekersteam (Kim et al., 2002) heeft ontdekt dat gefermenteerde granaatappel-polyfenolen borstkanker konden voorkomen en de therapie van borstkanker
konden ondersteunen. Want ze remmen het kankerbevorderende effect en de vorming van lichaamseigen oestrogenen. Bij (ER+) borstkankercellen leidden gefermenteerde granaatappelsappolyfenolen tot een groeiremming van 80% zonder enig negatief effect op normale cellen.

Hierbij waren de gefermenteerde granaatappelsap-polyfenolen 2 keer zo werkzaam als vers sap. Uit een studie van Lansky en Kawaii (2004) bleek welke opmerkelijke eigenschappen gefermenteerde granaatappelpolyfenolen nog bezitten : leukemiecellen konden zich met hun hulp opnieuw tot gezonde cellen terugvormen (redifferentiatie) of werden in de geprogrammeerde zelfmoord (apoptose) gedreven. Bovendien verhinderen ze de vorming van nieuwe bloedvaten (neoangiogenese) wat de uitbreiding
van de tumor moeilijker maakt.

Andere studies tonen effecten tegen darm- en huidkankercellen.
De combinatie met granaatappelzaadolie zou interessante synergie-effecten kunnen hebben. In twee studies uit het jaar 2007 reduceerde het gelyofiliseerde granaatappelsap bij muizen met longkanker de tumormassa met 62% (na 140 dagen) en 66% (na 240 dagen) bij vergelijking met de controlegroep. Gelijkaardige effecten werden op menselijke longkankercellen vastgesteld, zonder negatieve effecten op gezonde cellen.

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...